Facebook

Deze week de laatste zwemlessen voor de zomervakantie! Ouders mogen gezellig mee doen! Dat laat onze sportieve juf Dione zich geen twee keer zeggen! Samen met kinderen van De Theepot spetterde ze er vrolijk op los! Duiken maar!

Comment on Facebook

Wat een geweldige super actie Dione!

Aah super leuk!

Comment on Facebook

Aardig uitgebreid ook 😁 leuk om te zien dat 't zo goed gaat met de theepot 😍

Top team!! ♡

Mooi team ! Thijs super veel plezier bij de Giraf !

Veel succes lieve Thijs!!💖 Maar ik zie je nog genoeg😂😂

Veel succes en plezier bij je nieuwe baan Thijs. Onze kinderen hebben altijd met veel plezier bij jou op de groep gezeten.

Thijs, erg jammer dat je weggaat maar heel veel succes met je nieuwe baan!

Thijs Couzijn ik ben zoooo blij dat je bij de giraf blijft dan hoef ik geen afscheid van jou te nemen! Heel veel succes in je nieuwe baan!!

Succes met je nieuwe baan Thijs👍👍👍👍

De Giraf mag in zn handjes knijpen met jou! Helemaal leuk!

Ga je stoppen bij de theepot Thijs Couzijn?

Thijs succes met je nieuwe baan.

Modder, modder, modder wat een heerlijk feest in deze temperatuur! Buikschuiven, drollen maken, moddermaskers en cupcakes bakken. We hebben lol!!Image attachmentImage attachment
Trots op alle pedagogisch medewerksters die met succes hun VVE certificaat verdiend hebben! Onze kinderen op de speelleerschool zullen hun kennis spelenderwijs vergroten met de nieuw ontwikkelde themas#verkeer#natuur# boerderij#kunst
Mirjam... Wederom bedankt!Image attachment
Wat hebben de kinderen hun best gedaan in maart! Bakken, bakken en nog eens bakken! Dank voor alle donaties! De telling is gedaan door KIKA! We zijn trots op het resultaat en hopen veel kinderen te kunnen helpen!
Bel